Vintertorra läppar

 
 
 
Ja usch det är inte kul att ha krispiga söndiga torra läppar nu på vintern, men det händer dem flesta. 
 
Men oroa er inte det går och ordna med lite trix och tips! 
 
För det första använd INTE Läppsyl!
Detta är en dum dum och åter superdum proudukt som vill tjäna pengar på oss. Läppsyl gör läpparna mjuka i kanske 1 timma sen måste man fylla på, varför? Jo läppsyl torkar ut läpparna och suger åt sig all fukt s du ska använda de mer och mer sen tillslut blir man beroende. Det är ju inte kul alls! Så det första ni ska göra är att slänga läppsylen och inköpa Idominsalva. Idominsalva återfuktar och bara återfuktar, håller sig längre och dina läppar blir superglada. Sen så har ju idominsalva mer användingsområden så det blir billigare i längden ( säger smålänningen)
 
Så nu när ni har slängt läppsylen så kan vi gå på nästa del hur man ska rädda läpparna från vinterkylan. 
 
Du behöver: Tandborste, Idominsalva och 5 min ledighet
 
 
 
Först börjar ni med att täcka läpparna med ett ganska tjockt lager idominsalva och låter det sitta ett tag, detta gör så skinnbitarna som är lösa på läpparna blir mjuka och lättare att få bort!
 
 
 
 
Sen är det dags för att SKRUBBA! skrubba skrubba och skrubba lite till men va försiktig tar man för hårt kan det göra ont så gör det länge och försiktigt istället. Va varsam så du inte skrubbar så hårt så det går hål på läpparna
 
 
.
 
 
När alla skinflikor är borta så läpparna kan bygga upp sig på nytt, så brukar de vara väldigt röda och ömma. Så då slänger vi på ett lager idominsalva till ( <3 ) 
 
 
 
 
 
Låt idominsalvan sjunka in och tvätta inte bort det, Sen så har vi fått ett par nya frächa pussvänliga läppar, härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: